Ποιοι Είμαστε

Καλωσήρθατε στο Global Live Med, την καρδιά του διαπολιτισμικού διαλόγου και της μουσικής σύνδεσης στη Μεσόγειο. Η οργάνωσή μας, με έδρα την Αθήνα, είναι αφοσιωμένη στην προώθηση του πολιτισμικού διαλόγου μέσα από μουσικές εκδηλώσεις και πολιτιστικές συνεργασίες που ενώνουν τις φωνές της Μεσογείου.

Η Αποστολή Μας

Στο Global Live Med, η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα όπου ο πολιτισμός και οι τέχνες μπορούν να συναντηθούν και να αναπτυχθούν, προωθώντας την αμοιβαία κατανόηση και τον σεβασμό μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και κοινοτήτων.

Η Όρασή Μας

Πιστεύουμε σε έναν κόσμο όπου η μουσική και ο πολιτισμός δεν γνωρίζουν σύνορα. Η όρασή μας είναι να γίνουμε ένας καταλύτης για πολιτιστική ανταλλαγή και να ενισχύσουμε την παγκόσμια αρμονία μέσω της δύναμης της μουσικής και του διαλόγου.

Οι Συνεργασίες Μας

Η δύναμη του Global Live Med βρίσκεται στις συνεργασίες μας. Συνεργαζόμαστε στενά με πρεσβείες, πολιτιστικά ιδρύματα, και πολιτιστικά φεστιβάλ, ενισχύοντας τις δραστηριότητές μας μέσω υποστήριξης από οργανώσεις όπως η Πρεσβεία της Ελβετίας, το Fluxum Foundation της Γενεύης και το World Human Forum.

Συμμετοχή Σας

Ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή από όλους όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν τον πολιτιστικό διάλογο και να συμβάλλουν στην προώθηση της αμοιβαίας κατανόησης. Ελάτε να γίνετε μέρος της κοινότητάς μας και να συμβάλλετε στη διαμόρφωση ενός πιο ανοιχτού και ενωμένου μέλλοντος.